Ugrás a fő tartalomra

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Fogas kérdés
Hannibal szösszenet, harmadik évad hatodik rész ihlette – vigyázat, spoiler!

Fogas kérdés

  Homályosan látott, az érzékei eltompultak, valahol távol hallotta Crawford hangját, a szavakat azonban nem értette. Nem értett semmit, és nem érzett semmit, csak a fájdalmat és Hannibalt, ahogy ívet vág a homloka közepébe.

  Az útvonal, a mézes madzag, amit Hannibal maga felé húzott, a Botticelli festményhez vezette Willt. Tökéletes terv, tökéletes műalkotás, és az egész desszertjeként ő, a főfogás.
Will tudta, valahol mélyen tudta, hogy Hannibal meg akarja enni, hogy Hannibal csak megenni akarja. Hiába alkottak ketten egy egészet, hiába értették… szerették egymást. Mindhiába, az ösztön nagyobb úr. Az éhség győzött és uralkodott.

  Valójában gondolkodott is rajta, méghozzá elég sokat, hogy vajon mijét fogja megenni először a férfi? Vagy ő mijét enné meg először? Valamelyik végtagját, esetleg valamelyik nem létfontosságú belső szervét? Dr. Lecter kiműti belőle, majd megeteti vele? Ő maga ki tudná műteni valamelyik szervét a doktornak úgy, hogy életben maradjon utána? Kételkedett benne. Vagy talán egyből valami létfontosságúval kezd? Mert Will is létfontosságú? Talán a szívével? Szerette volna ezt hinni, de még jobban szerette volna azt hinni, hogy Hannibal jobban akar vele enni, mint belőle.

  Úgy látszik, tévedett.

  A körfűrész dolgozott, és úgy tűnt, nem a szíve, hanem az agya szerepelt az étlapon az első helyen. Vajon ez jelzésértékként szolgál? Hogy az eszére, és nem a szívére kellet volna hallgatnia?
De mindegy is, a drogok egyre erősebben hatnak, belőle pedig vacsora lesz.

  Mikor magához tért, fejjel lefelé lógott egy sertésborda és Hannibal között. És csak arra tudott gondolni, hogy ő már egy falatot sem kér Dr. Hannibal Lecterből. Egy életre jóllakott. Bár az a fogas kérdés ettől még továbbra is ott függött az agyában. Mijét falná föl legszívesebben Hannibalnak?


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sziasztok!

Üdv!
Üdv! Ide most egy rövidke bemutatkozást kellene írni… akkor csapjunk is bele. Ria vagyok, kicsit szeleburdi, naiv és rendíthetetlenül fura. Ja, hát igen, sanszos, hogy nincs ki mind a négy kerekem.

Azért készítettem ezt a blogot, hogy ne csak az asztalfióknak írogassak, és szeretnék fejlődni, ami külső vélemények nélkül nem megy. Szóval most még nincs kint sok minden – remélem, ez hamar változni fog – szóval, bár jelenleg kopár minden, rajta vagyok, hogy egyre szélesebb körben mozoghassak. Ez az első blogom, szóval minden tanácsot szívesen fogadok. A kinézet csak ideglenesen ilyen, tervezem tényleg egyedivé tenni, csak még gyakorolnom kell hozzá. :'D
Lehettek kemények és kritikusak, de azért maradjon is belőlem valami. :D Még dolgoznom is kell a nyáron.

Két további helyen fellelhetők még a munkáim:


Wattpadon: https://www.wattpad.com/user/Haru13_Ria


Merengőn: https://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13669


Jó olvasást kívánok!

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Kakaskotlás

Na, mivel a hűsmeleg nyári szellő susogta, készítettem egy ilyet is. Fogalmam sincs, hogy sikerült. A képnek semmi köze semmihez. Ismét a félrevezetést szolgálja muhahah.