Ugrás a fő tartalomra

Az Alsó

Ki milyen fehérneműt hord? Általában ez egy kényes téma, de néha jó feszegetni. Nos, most megtudhatjátok! :D Jó olvasást. :)

Fogas kérdés
Hannibal szösszenet, harmadik évad hatodik rész ihlette – vigyázat, spoiler!

Fogas kérdés

  Homályosan látott, az érzékei eltompultak, valahol távol hallotta Crawford hangját, a szavakat azonban nem értette. Nem értett semmit, és nem érzett semmit, csak a fájdalmat és Hannibalt, ahogy ívet vág a homloka közepébe.

  Az útvonal, a mézes madzag, amit Hannibal maga felé húzott, a Botticelli festményhez vezette Willt. Tökéletes terv, tökéletes műalkotás, és az egész desszertjeként ő, a főfogás.
Will tudta, valahol mélyen tudta, hogy Hannibal meg akarja enni, hogy Hannibal csak megenni akarja. Hiába alkottak ketten egy egészet, hiába értették… szerették egymást. Mindhiába, az ösztön nagyobb úr. Az éhség győzött és uralkodott.

  Valójában gondolkodott is rajta, méghozzá elég sokat, hogy vajon mijét fogja megenni először a férfi? Vagy ő mijét enné meg először? Valamelyik végtagját, esetleg valamelyik nem létfontosságú belső szervét? Dr. Lecter kiműti belőle, majd megeteti vele? Ő maga ki tudná műteni valamelyik szervét a doktornak úgy, hogy életben maradjon utána? Kételkedett benne. Vagy talán egyből valami létfontosságúval kezd? Mert Will is létfontosságú? Talán a szívével? Szerette volna ezt hinni, de még jobban szerette volna azt hinni, hogy Hannibal jobban akar vele enni, mint belőle.

  Úgy látszik, tévedett.

  A körfűrész dolgozott, és úgy tűnt, nem a szíve, hanem az agya szerepelt az étlapon az első helyen. Vajon ez jelzésértékként szolgál? Hogy az eszére, és nem a szívére kellet volna hallgatnia?
De mindegy is, a drogok egyre erősebben hatnak, belőle pedig vacsora lesz.

  Mikor magához tért, fejjel lefelé lógott egy sertésborda és Hannibal között. És csak arra tudott gondolni, hogy ő már egy falatot sem kér Dr. Hannibal Lecterből. Egy életre jóllakott. Bár az a fogas kérdés ettől még továbbra is ott függött az agyában. Mijét falná föl legszívesebben Hannibalnak?


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karcokon át

Kétszázkét darab szó arról, mint érezhetett Hannibal Willel kapcsolatban a hamradik évad alatt.

Ha Pókember épp nem ér rá

Sziasztok! Ez a bejegyzés egy a lentebbi linken elérhető blog "Hogyan oltsd le a saját írásodat?" kihívására íródott, ez ihlette az egészet. Megmondom őszintén remekül szórakoztam a fejezet írása közben, mikor a hibáimat keresetem az újraolvasások során és próbáltam nem elkövetni hasonlókat ebben az újban. Ha tehát érzel magadban elég őszínteséget és merészséged, próbáld ki te is ezt a kihívást! :) http://todoslosdias01.blogspot.hu/2018/03/hogyan-oltsd-le-sajat-irasodat.html

Tökéletes szerető

Spideypool Spideypool Spideypool salalalaa~ Nem, nem őrültem meg! :"D