Ugrás a fő tartalomra

A szörnyek szeretnek hangoskodni

Belső hangok és a tudat, ami ketté hasad. Egy szörnyeteg monológja, az ember egyik legrosszabb felének gondolatai, ahogy én képzelem; röviden. Jó olvasást.

A nap amikor...


Ez is egy régi írás, és újból elolvasva jöttem rá, hogy nekem ez egy Thorki :D Jó olvasást!

A nap mikor…

  Fogalma sem volt arról, hogyan is süllyedhetett idáig. Persze rémlett neki valami, nagyon régről, egy érzés, ami mindenét elborította, egy érzés, amitől nem tudott gondolkodni, ami még mindig itt volt.

  Várt… a kivégzésre, az utolsó csókra, amit életében kaphat, a csókra, amit a Halál ad majd, és félt. Rettegett, azt hitte, erre vágyik. Azt hitte, annyira vele, akar lenni, hogy érte akár meg is halna, de nem ennyit nem érhet, egy hazug ember hamis szerelme, nem érhet ennyit…

  De mégis, mert bár tudta őrültség mégis itt volt. Oh, pedig mennyiszer elfuthatott volna, még most is megtehetné, de nem, hisz szereti. Nem tud ellene mit tenni, képtelen nélküle létezni, képtelen tőle távol lenni. És az, szóba sem jöhet, hogy elveszíti. Még egyszer nem.

  Hisz ezért jött vissza, ezért szereti még mindig ezt a tudtán kívül is hűtlen gazfickót, mert ő nem tudja, milyen reménytelen érzések is vezérlik. Kétségbeesés, düh, féltékenység, bánat… Olyan érzések, amiket sosem akart, amik maguktól jöttek, és úgy döntöttek maradnak, elűzhetetlenek voltak.

  Sem fortély, sem csíny, egyik sem tartotta őket távol. Más forró csókja, lágy érintése se feledtette a kínt, amelyet érzett.

  De most vége, hisz megölik, az oltja ki az életet, akit a világon mindennél jobban szeret, akivel együtt nőtt fel, akinek először adta magát, akit először csókolt. Mindenben ő volt az első, még akkor is, ha nem.
A végén mindig minden róla szólt. Ezért sokszor irigyelte, irigyli még mindig.

  Mert ez se az ő kivégzésének a napja, hanem szerelme diadalának megkoronázása, és csak mellékesen a bűnösök megbüntetésének ideje… a nap, mikor utoljára láthatja, a nap, mikortól nem kell elválnia tőle többet, mert a vére a halála mocska mindig a kezéhez fog tapadni.

  Örökkön örökké.


Megjegyzések

 1. What? Mi az, hogy én ehhez még nem szóltam hozzá, amikor olvastam, és lajongtam, Poncius Pilátus szavaival élve?
  Ej!
  Amúgy szió-mió, zseniális vagy. Igen, ez tényleg Thorki, elemien, elsöprően, annyira, hogy belehalok. Nincs is jobb, mint ilyen tömör gyönyöröket olvasni az OTP-nkről, nem? Szóval köszönöm. Ez egyszerűen fantasztikus.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm, hogy írtál. :) Örülök, hogy tetszett, minden szavad melengeti a szívem. Igyekszem majd még ilyeneket hozni, lassan jön az új film is hátha megihlet. :D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A szörnyek szeretnek hangoskodni

Belső hangok és a tudat, ami ketté hasad. Egy szörnyeteg monológja, az ember egyik legrosszabb felének gondolatai, ahogy én képzelem; röviden. Jó olvasást.

Tökéletes szerető

Spideypool Spideypool Spideypool salalalaa~ Nem, nem őrültem meg! :"D