Ugrás a fő tartalomra

Az Alsó

Ki milyen fehérneműt hord? Általában ez egy kényes téma, de néha jó feszegetni. Nos, most megtudhatjátok! :D Jó olvasást. :)

Mert csak akkor érzem jól magam…
Nos ez a kis iromány  még Reisutonak íródott sok szeretettel, rajongással. Ezt a történetet, mint pár másikat is megtalálhatjátok a merengős profilom alatt is :)


Mert csak akkor érzem jól magam…

 Zihálva rogyok vélt talajra, könnyem felfelé száll. 
Még zuhanok.
Még lejjebb juthatok. 


 Unottan tekerem el a rádió kopott gombját, kikészített a női hang, túl lágy, túl boldog. Keményebbre vágyok.

Szenvedni akarok.


 Némaság, hangtalanul suhan el mellettem a szél, nincs illata, színe, hangulata. Csak süvít, megtépáz, leszaggatja rólam a ruhám, bőröm, hajam sincsen, egész elbomlok, s így hullok tovább, míg köröttem gyöngy-könnyek röpködnek. Hegedűszó csapja meg süket fülem.

- Nem, az nem lehet. – Elhallgatattam az eddig fölöslegesen zörgő rádiómagnót, de a dallam szaladt tovább, még erélyesebben, mint annak előtte. Felpattantam, rohanva vetettem magam új, gyötrő képzelgésem után.
Nem lehet.


 Röppenő csillámok, apró cseppek lesznek nagyobbak, túlnőnek rajtam, nem bírok el velük. De nem csak hatalmas méretük, mi taszít, sokan vannak, s jönnek még. Gyászos társaimmá válnak fordított röptömben. 

Becsapódás… arra várok, hogy lábam végre biztos talajt érjen. 
S aztán megérzem.


 Nyílt az ajtó, szélesre tártam, az ablak előtt őt megláttam. Ujjai pörögtek a fanyakon s esőcseppként csöpögtek le a hangok, megszokott árnyként játszott a fényben akár egy szellem.

Előre léptem, kezem nagyot lendült, erősen csattant. Ellenben még nem tudtam, valóban létezik-e.
Csak egyben voltam biztos: Sherlocknak szüksége lesz egy új vonóra.


 Földet értem, végre két lábon állok. …ha bizton tudom, létezel.

Megjegyzések

  1. Amilyen rövid, annyira intenzív ez az írás, egyszerűen lenyűgöző! Nagyon tetszett ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karcokon át

Kétszázkét darab szó arról, mint érezhetett Hannibal Willel kapcsolatban a hamradik évad alatt.

Ha Pókember épp nem ér rá

Sziasztok! Ez a bejegyzés egy a lentebbi linken elérhető blog "Hogyan oltsd le a saját írásodat?" kihívására íródott, ez ihlette az egészet. Megmondom őszintén remekül szórakoztam a fejezet írása közben, mikor a hibáimat keresetem az újraolvasások során és próbáltam nem elkövetni hasonlókat ebben az újban. Ha tehát érzel magadban elég őszínteséget és merészséged, próbáld ki te is ezt a kihívást! :) http://todoslosdias01.blogspot.hu/2018/03/hogyan-oltsd-le-sajat-irasodat.html

Tökéletes szerető

Spideypool Spideypool Spideypool salalalaa~ Nem, nem őrültem meg! :"D