Ugrás a fő tartalomra

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Mert csak akkor érzem jól magam…
Nos ez a kis iromány  még Reisutonak íródott sok szeretettel, rajongással. Ezt a történetet, mint pár másikat is megtalálhatjátok a merengős profilom alatt is :)


Mert csak akkor érzem jól magam…

 Zihálva rogyok vélt talajra, könnyem felfelé száll. 
Még zuhanok.
Még lejjebb juthatok. 


 Unottan tekerem el a rádió kopott gombját, kikészített a női hang, túl lágy, túl boldog. Keményebbre vágyok.

Szenvedni akarok.


 Némaság, hangtalanul suhan el mellettem a szél, nincs illata, színe, hangulata. Csak süvít, megtépáz, leszaggatja rólam a ruhám, bőröm, hajam sincsen, egész elbomlok, s így hullok tovább, míg köröttem gyöngy-könnyek röpködnek. Hegedűszó csapja meg süket fülem.

- Nem, az nem lehet. – Elhallgatattam az eddig fölöslegesen zörgő rádiómagnót, de a dallam szaladt tovább, még erélyesebben, mint annak előtte. Felpattantam, rohanva vetettem magam új, gyötrő képzelgésem után.
Nem lehet.


 Röppenő csillámok, apró cseppek lesznek nagyobbak, túlnőnek rajtam, nem bírok el velük. De nem csak hatalmas méretük, mi taszít, sokan vannak, s jönnek még. Gyászos társaimmá válnak fordított röptömben. 

Becsapódás… arra várok, hogy lábam végre biztos talajt érjen. 
S aztán megérzem.


 Nyílt az ajtó, szélesre tártam, az ablak előtt őt megláttam. Ujjai pörögtek a fanyakon s esőcseppként csöpögtek le a hangok, megszokott árnyként játszott a fényben akár egy szellem.

Előre léptem, kezem nagyot lendült, erősen csattant. Ellenben még nem tudtam, valóban létezik-e.
Csak egyben voltam biztos: Sherlocknak szüksége lesz egy új vonóra.


 Földet értem, végre két lábon állok. …ha bizton tudom, létezel.

Megjegyzések

  1. Amilyen rövid, annyira intenzív ez az írás, egyszerűen lenyűgöző! Nagyon tetszett ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sziasztok!

Üdv!
Üdv! Ide most egy rövidke bemutatkozást kellene írni… akkor csapjunk is bele. Ria vagyok, kicsit szeleburdi, naiv és rendíthetetlenül fura. Ja, hát igen, sanszos, hogy nincs ki mind a négy kerekem.

Azért készítettem ezt a blogot, hogy ne csak az asztalfióknak írogassak, és szeretnék fejlődni, ami külső vélemények nélkül nem megy. Szóval most még nincs kint sok minden – remélem, ez hamar változni fog – szóval, bár jelenleg kopár minden, rajta vagyok, hogy egyre szélesebb körben mozoghassak. Ez az első blogom, szóval minden tanácsot szívesen fogadok. A kinézet csak ideglenesen ilyen, tervezem tényleg egyedivé tenni, csak még gyakorolnom kell hozzá. :'D
Lehettek kemények és kritikusak, de azért maradjon is belőlem valami. :D Még dolgoznom is kell a nyáron.

Két további helyen fellelhetők még a munkáim:


Wattpadon: https://www.wattpad.com/user/Haru13_Ria


Merengőn: https://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13669


Jó olvasást kívánok!

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Kakaskotlás

Na, mivel a hűsmeleg nyári szellő susogta, készítettem egy ilyet is. Fogalmam sincs, hogy sikerült. A képnek semmi köze semmihez. Ismét a félrevezetést szolgálja muhahah.