Ugrás a fő tartalomra

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Légy a HŐSÖM!
Légy a HŐSÖM! 
Elég clickbait cím lett?


  Hello ez, kicsit ilyen off bejegyzés lesz, de gondoltam ide is kiteszem, hátha valaki meglátja és megszán. Szóval egy bétára lenne szükségem. Lehet ciki, de sajna ez van. Nem valami jó a helyesírásom, a vesszőkkel folyamatosan vívom az eposzi harcokat, de nem csak velük tart az ádáz küzdelem. Szóval egy bétára mindenképpen nagy szükségem lenne. Eddig megvallom őszintén egyetem, meg meló mellett eléggé elhavazódtam és se időm, se kedvem nem volt írni és hasonlók.


  Most viszont újból elkezdett foglalkoztatni a téma. Felköltöztem Wattpadra is, ami vagy jó lesz nekem vagy nem. Egyenlőre fura egy hely... Viszont az a helyzet állt elő, hogy a bétám, aki eddig kisegített és imádtam érte, elveszett. Amivel nincs gond mindenkinek van dolga stb... stb... És innen is remélem, hogy jól megy sora, és nem valami baj történt és azért lett elérhetetlen. Na de mivel nem tudom, mikor és hogy fog vissza térni, én pedig szeretnék hébe-hóba posztolni na meg most álltam neki újra fogalmazni az első írásomat (ami egy Harry Potter fanfiction itt https://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=132611 el is olvashatjátok az első fejezetet, önreklám vége :D)  Amúgy meg pl nem tudom mi van ezzel az új diákoknak ingyen office csomaggal, de a word helyesírás javítója nem az igazi benne. Bele se merek gondolni, hogy fogok így szakdolgozatot írni. De lehet csak én látom így XD. Na mindegy, aki olvas erre, az látja általában slash egypercesek és novellák a fő referencia, bár míg nem voltam úgymond, megismerkedtem pár új párosítással, ami megfogta a szívem, ilyen a Merthur, Sterek, Kevedd (Sapi meg Dupla D románca, tudjátok az Ed, Edd, meg Eddy-ből) Spideypool, meg elég erősen gondolkodom egy x-23/Higanyszál valamin csak mivel előbbi karaktert még annyira nem ismerem. tudtam, hogy Laura van, meg minden, de összesen egyszer láttam a régi x-men mesében és már ott nagyon tetszett, de nem igen tudtam vele több helyen találkozni, így annyira nem ismerem szegényt, még, hogy esetlegesen megfelelően visszatudnám adni, de a Logan filmben király volt. Ohhh hopp elkanyarodtam, bocsánat, bár ez egy off poszt XD.  Szóval a lényeg: Ráérsz? Bírod a slasht? Na meg a Marvelt, ne adj ég neked is a Napola a kedvenc sírós filmed? És az ég jó nyelvtannal áldott meg? És lennél olyan tündéri is, hogy segítesz nekem? Mert akkor igen pont rád van szükségem! A hősömre! :D  Legyen szép napotok és kellemes nyarat mindenkinek, ami még megmaradt. Hello~ :)

Megjegyzések

 1. Heyho!
  Örömmel elvállalom a feladatot, ha még szabad a poszt és ha megfelelőnek találsz :)) Előnyeim: alaposan dolgozom és instant ki is javítom a talált hibákat, hátrányom, hogy néha várni kell rám pár napot.
  E-mailben megtalálsz, ha "érdekellek" ^-^ -> rozsaadrienn4@gmail.com <-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Még szabad a poszt, oh én türelmese vagyok ilyen téren, igazodni szoktam, mivel ez nekem lenne szívesség. Írok e-mait is. :) És hálás köszönet.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sziasztok!

Üdv!
Üdv! Ide most egy rövidke bemutatkozást kellene írni… akkor csapjunk is bele. Ria vagyok, kicsit szeleburdi, naiv és rendíthetetlenül fura. Ja, hát igen, sanszos, hogy nincs ki mind a négy kerekem.

Azért készítettem ezt a blogot, hogy ne csak az asztalfióknak írogassak, és szeretnék fejlődni, ami külső vélemények nélkül nem megy. Szóval most még nincs kint sok minden – remélem, ez hamar változni fog – szóval, bár jelenleg kopár minden, rajta vagyok, hogy egyre szélesebb körben mozoghassak. Ez az első blogom, szóval minden tanácsot szívesen fogadok. A kinézet csak ideglenesen ilyen, tervezem tényleg egyedivé tenni, csak még gyakorolnom kell hozzá. :'D
Lehettek kemények és kritikusak, de azért maradjon is belőlem valami. :D Még dolgoznom is kell a nyáron.

Két további helyen fellelhetők még a munkáim:


Wattpadon: https://www.wattpad.com/user/Haru13_Ria


Merengőn: https://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13669


Jó olvasást kívánok!

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Kakaskotlás

Na, mivel a hűsmeleg nyári szellő susogta, készítettem egy ilyet is. Fogalmam sincs, hogy sikerült. A képnek semmi köze semmihez. Ismét a félrevezetést szolgálja muhahah.