Ugrás a fő tartalomra

A hercegnő korszak vége

Egy átok, egy torony, egy lány és egy vár, amiből úgy hitték nem lehet megszökni. Vagy mégis? Mindig vannak olyan korszakok az életben, melyeken túllépve a világ vár majd ránk.

Tökéletes szerető


Spideypool Spideypool Spideypool salalalaa~ Nem, nem őrültem meg! :"D


Tökéletes szerető

 – May néni ő itt... – kezdte Peter akadozottan, biztos pontot keresve a falon, amiben megkapaszkodhat, azonban semmi ilyet nem talált, tekintete kétségbeesetten keringett a szobában, akár egy űzött vadé. – A fenébe! – görnyedt össze és hevesen előre csapott mind a két kezével, lendületből kiegyenesedett és megfordult a sarkán. – Ez így marhára nem lesz jó, ez így nagyon nem lesz jó.
 Összetörve roskadt le a kissé rendezetlen ágyára, a vasemberes ágyneműhuzat teljesen összegyűrődött alatta. A szőnyeget nézte, a kék és kissé szemetes bolyhokat.
 Ez nem fog menni, ez nagyon nem fog menni. Sopánkodott magában és érezte, hogy a helyzete egyre reménytelenebb.
 Ha legalább Deadpool.... nem lenne Deadpool.
 Szerette a férfit, ezért is akarta ma vacsoránál bemutatni a nénikéjének. Bár lehet először azt kellett volna közölnie a nővel, hogy meleg.
 May néninek Gwen miatt semmi oka nem volt arra, hogy Peter szexuális hovatartozásán gondolkodjon, és bár Peter maga is úgy vallotta, szerette a lányt és megviselte annak Londonba költözése.
 Hangosan sóhajtva vettette el magát az ágyon, a plafont kezdte el bámulni.
 Ha legalább Deadpool... nem lenne Deadpool.
 Mert mégis mik a tények?
 Wade öreg, őt ez őszintén nem szokta zavarni, sőt a férfi viselkedése miatt gyakran nem is érzékeli, de a tény, hogy Wilson kora a duplája az övének... nem fog tetszeni May néninek, nagyon nem. Aztán ott a férfi külseje is... borzalmasan fest, ezen sincs mit szépíteni, nem mintha őt ez is különösebben érdekelte volna, de May halálra fog rémülni.
 Peter hasra vetette magát az ágyon és hálóvetője segítségével magához vette a laptopját. Felnyitotta a Starktól kapott szürke készüléket és a megfelelő mappára klikkelve megnyitott egy régi felvételt.
 A képernyőn egy katonai intézmény folyosója jelent meg egy biztonsági kamera szemszögéből. Az első pár percnyi nyugalmat Parker egy gombnyomással áttekerte egészen addig, míg katonák nem tűntek fel a laptop bal sarkában.
 Wade közöttük sétált, alig látszott belőle ugyan valami, mert a felvétel régi és rossz minőségű, de volt egy pillanat mikor az arca jól láthatóvá vált. Parker épp ott állította meg a felvételt, pókösztönökkel nem okozott neki különösebb gondot.
 A SHILD rendszeréből szerezte meg a felvételt senki nem is tudott róla. Nem sokkal azután töltötte le, hogy Wade-el először csókolóztak. Kíváncsi lett és ki akarta deríteni kit is rejt a maszk. Pool nem tudja, hogy tudja milyen sármosan festett régen, na meg ezen a felvételen korban közelebb is állt hozzá, szimpla biológia tehát, hogy Peter vonzónak találta, mocskosul vonzónak. És ha ezt a férfit tudta volna itthon bemutatni, talán most kevésbé aggódott volna.
 Ahogy azon kapta magát, hogy ezen gondolkodik, bűntudata támadt, lecsapta a laptop tetejét és félretolta magától. Felült törökülésben és hátát a falnak vetette, fejét pedig ütemesen a falnak kocogtatta.
 – May ő itt a pár.... – megint az elején belesült a mondandójába, ahogy akaratlanul is elképzelte milyen arcot vág majd nénikéje.
 És akkor ott volt még, amit ugye May néninek soha nem szabad megtudnia. Még bele sem gondolt igazán mennyivel nagyobb sokkot okozna a nőnek, ha kiderülne, hogy Wade Deadpool, az az őrült maskarás pszichopata, aki egyik nap lerombolja a várost, másik nap pedig megmenti. A "hős", aki úgy öli az embereket, mint más a legyeket, és aki bár minden szörnyűséget elkövet pénzért, mégis mintha mindig le lenne égve.
 Nem mintha látta volna valaha a férfit fizetni bármiért, Deadpool egyszerűen csak el szokta venni, ami neki kellett. Peter próbált nem mélyebben belegondolni, miket is vett el pontosan a férfi, főleg tőle.
 Azonban így hirtelen magának Peternek is abszurdnak tűnt a kapcsolat, amiben élt. Pedig szeretett benne élni.
 Végül elővette a mobilját és küldött egy sms-t. A válasz szinte azonnal érkezett. Elmosolyodott a szavakon és valahogy megkönnyebbült.
 Minden rendben lesz gondolta magában és mosolyogva végre először sikerült végigmondania a May néninek szánt coming out szövegét.
 Pedig, ha szegény Peter tudta volna, hogy Deadpool éppen egy vörös koktélruhával a jelmeze felett sopánkodva állt szekrénye, és egyben egyetlen keresztben ketté repedt egész alakos tükre előtt azon keseregve, hogy nincs mit felvennie – holott rengeteg ruha hevert körülötte szanaszét – telefonjával a kezében, amiről egy pici unikornis fej és egy műanyag pókember figura lógott. Nos, talán akkor nem lett volna ilyen derűlátó.
 És akkor a Bosszúállók még nem is tudtak semmit a kapcsolatukról.

Megjegyzések

 1. Szia! :)
  Elolvastam az összes Spideypool ficedet, és fantasztikusak! Nagyon jól bánsz mindkettejük karakterével, remek írások.
  Ez a fic is kiváló, ezen különösen jót nevettem:
  "Pedig, ha szegény Peter tudta volna, hogy Deadpool éppen egy vörös koktélruhával a jelmeze felett sopánkodva állt szekrénye, és egyben egyetlen keresztben ketté repedt egész alakos tükre előtt azon keseregve, hogy nincs mit felvennie – holott rengeteg ruha hevert körülötte szanaszét – telefonjával a kezében, amiről egy pici unikornis fej és egy műanyag pókember figura lógott. Nos, talán akkor nem lett volna ilyen derűlátó.
  És akkor a Bosszúállók még nem is tudtak semmit a kapcsolatukról." XDDDDD
  Kész, ez abszolút Deadpool. XD
  Peter vívódása megfogott, áttudom érezni szegényem helyzetét. (Főleg, mert Deadpool. XDDD)

  Köszönöm, hogy olvashattam ezt a kitűnő ficet, izgalommal várom, mit hozol legközelebb!

  Minden jót!
  Shadow Wanderer

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy írtál és annak is, hogy tetszettek az írások. Igyekszem Deadpool mindig ilyen erezd el a hajam stílusban hozni és sosem túl komolyan venni. Peter aggályai jogosak és érthetőek szerintem, Deadpoolt senki sem szívesen vinné haza. :"D Üdv: Ria

   Törlés

Megjegyzés küldése